Имаме ли съмишленици?
#11 Чаворселона 07.04.2014 15:11
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

Г-н Админ, много пъти съм защитавал позицията Ви, че няма пълна угодия и продължавам да го правя. Време е обаче да прозрете, че само с обвинение за хейтърство, работата не става. Още повече, че 96% от хейтърите им писна и оставиха играта. Понеже продукта, който предлагате е най-балансиран (поне за мен е така спрямо другите мениджърски игри), се чувствам длъжен да Ви алармирам, че играта се "изсушава", няма свеж полъх в нея. Това неизменно ще я доведе до закриване, а аз не искам това да се случи! Както сигурен съм и всички останали не искат. Разберете, че не сме хейтъри, а казваме всичко това от загриженост. Хейтърите трябва да можете да ги разграничавате от градивните критики. Не знам как е във 2-ри сървар и той ли е причината за вашата незаинтересованост към първия, но сте на път да съсипете нещо много добре замислено и доголяма степен добре изпълнено. Молбата НИ е да поддържате интереса ни жив. Защото напоследък се превърнахме в рутинни цъкачи. Помислете добре над думите на всички и разберете, че само с оправдания и контранападки работата няма да стане! Има и още за писане, ама по-нататък!(beer)

#12 Plamo 07.04.2014 15:12
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Сигурен съм на 85%, че ако се опитам да добавя някоя новост, която да бъде в
интерес на играта и развитието на отборите то ще има пак рев пак админа еди
какво си, алчен и т.н. замисляйте се и как да опровергаете колегите си когато
админа прави нещо за играта, а не да се подкрепяте в хейта само когато не прави
нищо ново.</blockquote>
Хайде стига сте ни обвинявали в ХЕЙТ!!! Това е първата и единствена игра или форум, в която виждам Администратор или човек грижещ се за поддръжката на игра/форум да обвинява потребители те си в ХЕЙТВАНЕ и то не веднъж и два пъти, а във всяко второ ваше мнение. Щом Ви ХЕЙТВАМЕ (според вас) значи има защо, замислете се, но Вие си знаете вашето. С това Ваше мислене няма да стигне до никъде тази игра!!!
Сетете се за едно неписано правило в търговията: "Клиента винаги има право", но тук НЕ е така, потребителите нямаме никакво право в този сайт!!!
Колеги така ли е???

#13 Liverpool92 07.04.2014 15:24
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Г-н Админ, в ляво има една анкета " Бихте ли си закупили уникална рекламна фанелка ( фЛанелка ) на играта ? Точно там може да пуснете анкета и за някоя новост, която искате да въведете и да бъде гласувано. Ако от активните отбори гласуват половината и да се въвежда, а не да се мисли. Иначе така да си стоим в застой, когато постоянно стари играчи се отказват, а новите не се задържат и една седмица...нЕма смисъл. При подобрение на играта и Вие ще имате полза ;)

#14 Removed user 07.04.2014 15:53
Black thunder
148 Posts

(y) (y) (y) (y) (y) <blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>Г-н Админ, в ляво има една анкета " Бихте ли си закупили уникална рекламна
фанелка ( фЛанелка ) на играта ? Точно там може да пуснете анкета и за някоя
новост, която искате да въведете и да бъде гласувано. Ако от активните отбори
гласуват половината и да се въвежда, а не да се мисли. Иначе така да си стоим в
застой, когато постоянно стари играчи се отказват, а новите не се задържат и
една седмица...нЕма смисъл. При подобрение на играта и Вие ще имате полза</blockquote>(y) (y) (y)

#15 Removed user 07.04.2014 18:49
Daredevils
329 Posts

Да помислим ограничаването на юношите , увеличаване на цената на играчите е това в плюс на играчите ли е . Аз вместо да си използвам юношите моментално трябва видиш ли 20 дена да чакам , е на кого беше тази идея .Не трябва да има никакво ограничение ако имам ресурса и развити сгради на школата да се извадя ако ще и целия отбор наведнъж !!! Симулацията не е пипана кажи ми приятелю на месец по колко печелиш от смс-сите на мениджърите очаквам отговор, и най-важното къде отиват ???? Ако си мъж и имаш топки ???Все пак ние ти даваме пари ти работиш за нас , не го забравяй !!!! Изплолзваш нашите пари!!! Така че, който дава парите той поръчва музиката !!!!(beer) (beer) (beer)

#16 Patience is over 07.04.2014 22:05
Patience is over
74 Posts
Since 22.05.2007

Всеки сам избира според мен дали да си дава парите за играта или пасува. Никой не е задължен. Има много хора, които си играят без да дават пари и се справят доста добре. Истината както написаха няколко човека тук е, че просто сякаш нищо ново не се случва, ама наистина нищо. Примерно един вестник не е обновяван вече 3 месеца. То и няма кой знае какво сякаш да се пише....но беше интересна инициатива. Аз цъкам от преди рестарта това ще рече колко? 8-9 години поне. В началото беше страхотно, несравнимо даже. Сега до къде я докарахме - в моята А група има 5-6 бота. Това не може да е поради така наречения "хейт"!! И на малко дете ще му стане ясно, че нещо куца. Ние потребителите тук свикнахме да не очакваме почти нищо, а в началото не бе така. Достатъчно е само малко да се пипне където според нас и админа има нужда, да се види че се прави някакво усилие да потръгне пак играта, и потребителите ще го оценят. Сигурен съм. Естествено не трябва да се прави промяна само заради самата промяна, а да се помисли и да се направи нещо интересно, което ще задържи и новите. Ако не можем да задържим новите потребители, поне да намалим групите и да се играят истински мачове, това е! (beer)

#17 Corinthians 07.04.2014 22:37
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

Ок нека пробване метода с анкетата.

#18 WHITESNAKE 07.04.2014 22:51
WHITESNAKE
74 Posts
Since 22.05.2007

(y)

#19 Deportivo 07.04.2014 23:12
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

това с трансферния прозорец не вярвам да се хареса на повечето потребители и анкетата ще си покаже, имаме нужда от нещо друго, нещо интересно, което ще раздвижи играта. мен например много ме дразнят ботовете в А група.

#20 Liverpool92 07.04.2014 23:25
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Според мен ще е по-интересно с трансфен период. Тогава ще има конкуренция на пазара, а и точно тогава ще интересно, защото няма да се правят транфери от типа " Утре ми трябва победа и ще си купя 34 годишен " Ще градиш отбор във времето, което е определено и тогава и мениджърските умения може да бъдат на показ. Или правиш добри транфери или грешиш и чакаш другия сезон.
ПС: Ще е хубаво трансферния прозорец да е седмицата преди започване на сезона, а не от дата до дата. Първенството все пак почва всеки път в различно време.